Bruk av mobilklokke i hverdagen

Å alltid ha full kontroll på dagens timeplan, hvor barnet befinner seg og god kommunikasjon som forelder høres kanskje utopisk ut. Men det er ikke umulig!

Mobilene blir mindre og mindre – ja, faktisk så små at de kan bæres på armen. Når man investerer i en mobilklokke vil du slippe unna skyhøye priser og sårbare duppedingser.

Det finnes flust av anledninger der en mobilklokke kan være en reddende engel. Det er ikke bare når det har skjedd et uhell, men også situasjoner som gjør at hverdagen går hakket smidigere.

Som forelder er det betryggende å kunne gi en enkel melding:

«Husk at du skal på barneteateret om en time!». Det kan være kjekt å gi en liten påminnelse om fritidsaktiviteter og planlegging. Med en mobilklokke får barnet meldingen rett på håndleddet. Et bonuspoeng er at barnet kan lære seg å organisere hverdagen og være mer selvstendig.

Forsinkelser skjer. Du jobbe noe overtid, eller kanskje du må fylle bensin før du henter på fotballtrening. Klokka gir barnet beskjed en enkel beskjed som lyder som følger: «Er på vei, ti minutter unna». Det kan være beroligende for en kommende fotballstjerne!

Du får en trygghet, nesten uansett hvor dere er. Om dere reiser på kjøpesenteret en lørdagsformiddag og barnet sprinter avgårde kan man med klokka få vite at de bare har endt opp på parkeringsplassen eller lekeplassen.

I store folkemengder, enten det er 17. mai eller barnefestival, kan barna fort forsvinne utenfor mor og fars synsfelt. Med en klokke fra Watchy trenger du ikke lenger notere mobilnummeret ditt på barnets arm. Både du, datter eller sønn får et praktisk kommunikasjonsmiddel som ikke hindrer lek og utfoldelse.

Mobilklokkene fra Watchy har fri bruk i EU, EØS og Sveits, og er derfor like anvendelig hjemme som i sørlige strøk. Eventyrlystne barn kan bli nysgjerrig på hva som foregår på flyplasser eller markeder i utlandet og kan vandre avgårde for å titte litt.

Og om du ønsker å si god natt når de sover over hos bestemor og bestefar kan du ringe rett før leggetid.

Sjekk vårt utvalg av klokker her.