GPS-klokke til barnet ditt

GPS-klokke for barn hindrer ikke lek og moro, samtidig som du har full kontroll.

Takket være utviklingen innen mobilteknologi har mange deler av livene våre blitt enklere. Vi handler matvarer via en app og får det levert på døren dagen etter, vi ser favorittseriene på mobilen og betaler regninger med fingeravtrykk. Hvorfor ikke bruke denne teknologien til å gjøre foreldrerollen litt enklere med en GPS-klokke?

God oversikt

Det å være forelder er både fantastisk, hektisk og veldig stressende. Alle mødre og fedre kan krone seg med tittelen kaospilot, men det er ikke alltid like lett å ha full oversikt døgnet rundt. Alle foreldre har opplevd panikken som kommer når man bare snur seg bort i noen sekunder og barnet er ute av syne, enten om det er på kjøpesenteret, på stranda eller på lekeplassen.

Ved å bruke appen som er koblet opp mot GPS-klokken som barnet har på seg, kan du ringe barnet ditt når en slik situasjon oppstår. Barnet kan også ringe deg, eller trykke inn SOS-knappen på klokka slik at posisjonen øyeblikkelig sendes til deg. Med en GPS-klokke kan du til enhver tid vite hvor barnet ditt befinner seg. Den lille klokka begrenser ikke barnets lek og aktivitet, men sitter på armen som betryggelse for barnet – og foreldrene.

Mindre bekymring

Det er en rekke anledninger der en GPS-klokke er den perfekte løsningen for deg.
Se for deg når barnet skal gå alene til og fra skolen for første gang, når innetiden for lengst har passert eller i forbindelse med kjøring og henting.

Du kan også sette opp trygge soner for barnet, for eksempel rundt nabolaget, rundt skolen eller hos besteforeldrene. Dersom barnet går utenfor sonen får du umiddelbart et varsel og kan ringe barnet ditt for å sjekke at alt er i orden.

Uansett årsak kan barnet kontakte deg eller en av de andre kontaktene i telefonboken. Noen ganger dukker det opp spørsmål man gjerne skulle hatt svar på med en gang. Andre ganger er det fint å sende en talemelding bare for å si at man er glade i hverandre.

Et godt alternativ til mobiltelefonen

Det er ikke alle barn som er klare for sin første mobiltelefon enda. Smarttelefoner er dyre duppedingser som fort ødelegges og enkelt glemmes. Med et hav av apper som finnes er det også veldig vanskelig å holde styr på barnets mobilbruk. Samtidig kan mobilen være et forstyrrende element når barnet leker ute sammen med venner.

Med en GPS-klokke fra Watchy festet på armen får barnet og foreldrene kontakt med hverandre til enhver tid. Klokka sitter på under lek og aktivitet, og forstyrrer ikke barnet. Klokkene fra Watchy er robuste, morsomme å bruke for barna og et rimeligere alternativ sammenlignet med en smarttelefon.

Motta varsler og oppdateringer når du vil

Klokkene fra Watchy er fullverdige mobiltelefoner. De kan ta imot samtaler og ringe ut, sende og motta meldinger, og ta bilder. I appen har du et kart med oversikt over barnets posisjon, og du kan selv velge om du vil ha løpende oppdatering eller sette klokka i sparemodus slik at den oppdaterer seg sjeldnere.

Skoler og barnehager ønsker ikke at barnet skal forstyrres unødvendig, så ved behov kan klokken settes i stillemodus. I appen styrer man dette selv. Den kan for eksempel settes i stillemodus i skoletiden, under middagen eller under fotballtreninger.

Mer lek og frihet

Mange barn utforsker verden på egenhånd, uten at foreldrene er med. Med en klokke på armen blir bekymring erstattet med trygghet og alle kan senke skuldrene. Med denne nye friheten kommer ofte mestrings- og ansvarsfølelse med på kjøpet.

Når grensene er satt og rutinene er innarbeidet kan barnet få mulighet til å utfolde seg på nye måter. Det blir mer tid til lek og frihet for barnet, samtidig som dere alltid kan kontakte hverandre. Det er en vinn vinn-situasjon for både deg og barnet.

Watchy har barneklokker i ulike prisklasser. Vi tilbyr en rimelig modell med alle nødvendige funksjoner, en vanntett modell for de mest aktive barna og en vanntett modell med kamera til de mest eventyrlystne.

Alle GPS-klokker fra Watchy leveres fiks ferdig med SIM-kort og er klar til bruk når den ankommer postkassen. GPS-klokkene kan brukes over hele verden, og all bruk i EU, EØS/Sveits er inkludert i abonnementet.

Se Watchys utvalg av barneklokker her.