GPS klokke til skolestart

Barnet ditt er ute og leker eller er hos en klassekamerat. Han har ikke fått mobiltelefon enda og det er ikke alltid like lett å få kontakt med han når du ønsker. Men det finnes faktisk dingser som gjør det enkelt. Med en GPS klokke til barn kan du både ringe til og fra GPS klokka eller sende en SMS eller talemelding. 

Du får økt trygghet når barnet ditt har en GPS klokke rundt armen. Du kan til enhver tid gå inn i Track WP-appene på din egen mobiltelefon og se hvor barnet befinner seg akkurat nå og hvor de har vært de siste timene. Mobiltelefonen er linket til GPS klokken, og det er kun de telefonnumrene du legger inn i appen som har mulighet til å ringe til klokka og omvendt.

Trygt og enkelt
For de mindre barna er det fint at de vet hvordan man kan ta kontakt med foreldrene. Det er også en fin måte å lære seg klokka. Slik får de bedre forståelse av konseptet ansvar og tid, som bidrar til en enorm oppbygning av selvtillit. Det er stor stas å få gå til skolen helt på egenhånd, eller ta turen bort til bestemor som bor litt lenger nede i veien. Samtidig føles det trygt og godt å vite at mamma og pappa passer på, og er enkle å ringe til hvis barnet skulle kjenne seg usikker på veien.

Mindre bekymring
Dersom barnet skulle være riktig så uheldig, og kanskje ramle av sykkelen eller slå seg, er det bare å holde inn SOS-knappen på GPS klokka, så sendes en melding automatisk til dere foreldre. Du kan også lage trygge soner til GPS klokka i appen, slik at du får en melding dersom barnet ditt beveger seg utenfor denne radiusen. Dette er en god funksjon når dere er på ferie. SIM-kortet i GPS klokka har nemlig dekning og fri bruk av samtaler og SMS i hele EU, EØS og Sveits.

I forbindelse med skolestart har vi 50% rabatt på GPS klokker til barn. Tilbudet varer t.o.m 25/08/19

Sjekk vårt tilbud av GPS klokker her.