Send barna trygt av gårde på fotballturnering

Med GPS klokke for barn kan dere enkelt holde kontakten mellom kampene.

Det er noe magisk ved å få være barn på fotballturnering. Endelig får man gjøre det som er aller mest gøy ved å trene fotball, nemlig spille kamp — flere ganger om dagen. Og mellom kampene er det lov fly av gårde for å spise både pølse og is, leke med venner og se på andre lag som kommer fra helt andre steder enn en selv.

Det er klart hele turneringsområdet må utforskes! Og at mamma og pappa ikke kan være med hele tiden, hver eneste dag, er en ærlig sak. Barna må jo få lov til å romstere litt rundt mellom fotballbanene på egenhånd.

Men det er ikke alltid like lett å huske når neste oppmøte var, eller hvor. Så når barnet uteblir, kan det føles overveldende å skulle lete etter avkommet fra bane 1 til bane 42.

Da er det ekstra godt å ha utstyrt dem med en GPS klokke for barn slik at du raskt og enkelt kan ringe eller melde barnet for å minne dem på at snart er det tid for kamp igjen. I tillegg kan du også legge inn en alarm på klokka, via appen på telefonen din, som forteller barnet at nå er det tid for oppmøte på bane 5 eller bane 13.

fotballturnering bloggpost Watchy

Få direkte beskjed i utrygge soner

Er du bekymret for at barnet kommer til å utforske litt vel mye av området rundt fotballturneringen, er det bare å stille inn den trygge sonen på klokken til å dekke kun turneringsområdet. Da vil klokken sende telefonen din en beskjed, via den tilhørende appen, hvis barnet har gått utenfor den trygge sonen som du har angitt.

GPS klokke til barn

Barn alene på fotballturnering i utlandet

For de litt større barna som reiser alene på fotballturneringer i utlandet, er det ekstra fint med en GPS klokke. De er langt enklere å holde styr på enn en mobiltelefon. GPS klokka kommer utstyrt med et SIM-kort som kan brukes i EU, EØS og Sveits.

Så uansett om barnet deltar på en større turnering eller på en lokal fotballkamp, kan de når som helst ringe hjem eller sine trenere og lagkamerater.

Svarer ikke barnet når du ringer, og du sitter hjemme og blir bekymret for om barnet har det bra, kan du jo sjekke kartet i appen for å betrygge deg om at barnet befinner seg akkurat der det skal være — nemlig på fotballbanen.

fotballturnering bloggpost Watchy

Sjekk vårt utvalg av klokker her.