Smart med GPS klokke til barn på flyplasser

Tygghet med GPS klokke til barn når dere er ute å reiser

Flyplassen er et spennende sted, men er det ett sted man ikke vil miste ungen av syne,
så er det her!

Å være på en flyplass er som en liten mini-ferie i seg selv. Få steder får man møtt og sett så mange mennesker fra hele verden og alskens kulturer, og inntrykkene er mange for våre små.

Det er bare å innrømme at det er stressende å være på en flyplass med barn. Mens vi voksne kanskje er mest opptatt av å sjekke inn, få alt og alle gjennom sikkerhetskontrollen, finne gaten samt shoppe og spise litt, er mange små klare for eventyr. Og som på de fleste folksomme steder, er det lett at de minste barna blir distrahert og løper bort for å hilse på andre barn eller klatre på modellflyene — uten at vi får det med oss.

GPS klokke til barn, reise

Med en GPS klokke for barn kan du enkelt ringe til barnet, eller barnet kan ringe til deg, så du slipper å lete etter nåla i høystakken som et barn jo er på en flyplass.

Ta også gjerne en samtale med barnet på forhånd om det å komme bort fra hverandre. Hvis dette skjer kan de vise frem GPS klokka til en vakt eller butikkansatt for å få hjelp til å finne tilbake til mamma eller pappa, ved å ringe opp via klokka.

GPS klokke til barn reise

For de litt større barna, som kanskje har behov for å vandre rundt på egenhånd, er det en ekstra trygghet å vite at de har GPS klokka på armen. Både for å sørge for at de alltid vet hvor mye klokka er, slik at de kan komme tilbake til gaten til avtalt tid, men også slik at du som forelder eller reisefølge kan ringe barnet eller sende en talemelding for å minne om at nå er det straks avreise.

GPS klokka fungerer uansett om du er på en norsk flyplass eller en i EU, EØS eller Sveits takket være det innebygde SIM-kortet.

Tygghet med GPS klokke til barn

God flytur — til store og små!

Sjekk vårt utvalg av klokker her.