Trygghet med GPS klokke til barn

Klokka nærmer seg 17.00 og tiåringen har fortsatt ikke kommet hjem fra skolen … Det er lett å bli bekymret når våre små eventyrere er ute på tokt. Nå finnes det faktisk dingser som gjør at vi kan senke skuldrene.

Mobiltelefonen hans er tom for batteri som vanlig, takket være fikling med alskens apper og spill, eller kanskje ligger den igjen hjemme i dag også. Det er nettopp i slike situasjoner du kjenner at en GPS klokke til barn på tiåringens arm, er den beste investeringen du har gjort på år og dag. Vips, så får du mange måter å finne barnet ditt på, uten å måtte dra inn hele nabolaget i «leteaksjonen».

Med GPS klokka kan barn være tilgjengelig og være ute å leke samtidig!

Med GPS klokka kan barn være tilgjengelig og være ute å leke samtidig!

GPS klokke er trygt og enkelt for store og små

Først og fremst kan du sjekke Track WP-appene på din egen smarttelefon, som er linket til GPS klokka til barn, hvor du kan se både hvor barnet befinner seg akkurat nå og hvor det har vært de siste timene.

Ser du at eventyreren er på vei hjem, så kan du jo alltids gi ham sjansen til å komme hjem og selv forklare hvor han har vært. Og ikke minst minne han på om at han gjerne kan ringe deg og si i fra neste gang.

Er han fortsatt i skolegården, eller har blitt med hjem til en klassekamerat, er det en enkel sak å ringe han på GPS klokka eller sende han en sms eller talemelding om at nå er det på tide å komme hjem.

Trygt og enkelt med GPS klokke

Trygt og enkelt med GPS klokke

GPS klokke for både store og små barn

Men det er ikke bare de eldre barna som har god nytte av en GPS klokke til barn, selv om mange av dem allerede har en mobiltelefon. Vi vet jo alle hvor flyktige barna kan være i bruken av disse.

De mindre barna, som kanskje ikke har sin egen telefon, får en økt frihetsfølelse og trygghet av å bruke GPS klokke til barn. I tillegg til å lære seg klokka, naturligvis. Bare det å få muligheten til å bedre forstå konseptet ansvar og tid, og ikke minst hvor mye klokka er, bidrar til en enorm oppbygging av selvtillit.

Og selvstendige barn, er jo noe vi alle heier på!

Det er stor stas å få gå til skolen helt på egenhånd, eller ta turen bort til bestemor som bor litt lenger nede i veien. Samtidig føles det trygt og godt å vite at mamma og pappa passer på, og er enkle å ringe til hvis barnet skulle kjenne seg usikker på veien.

Og skulle barnet være riktig så uheldig, og kanskje ramle av sykkelen eller slå seg, er det bare å holde inn SOS-knappen på GPS klokka til barnet, så sendes en melding automatisk til dere foreldre.

Blogg GPS klokke for barn

Gi barna dine frihetsfølelse og trygghet med GPS klokke til barn

GPS klokke til barn på ferie

Via Track WP-appene kan du følge med på hvor barnet beveger seg, men du trenger selvsagt ikke sitte limt til kartet for å sikre deg om at barnet er der det skal være.

Ved å stille inn radiusen på GPS klokkas trygge soner, bestemmer du selv hva som er en trygg sone for ditt barn og mottar en melding via appen hvis hun eller han beveger seg utenfor denne.

Denne funksjonen er også spesielt god å ha på ferieturer. Være seg campingplassen, hytta eller charterferie. SIM-kortet i GPS klokka til barn har nemlig dekning og fri bruk til sporing så vel som telefonsamtaler og SMS i hele EU, EØS og Sveits. Pass da på å stille inn den trygge sonen til å dekke kun feriestedet, så er du trygg på at barnet ikke tar seg en sightseeing-tur på egenhånd.

 

Sjekk vårt utvalg av klokker her.